HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport2. Stubaki auto moto slalom i tuning show ovog vikenda!

2. Stubaki auto moto slalom i tuning show ovog vikenda!


Upravo smo dobili informaciju od Gorana Šamsa, predsjednika organizacijskog odbora, kako će se 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show ovog vikenda održati prema planu i rasporedu. Bilo je problema u određenim organizacijskim segmentima, što je dobrim dijelom prouzročio i veliki snijeg koji je pao prije desetak dana.

Organizatori javljaju kako su uspjeli kompletirati sve zacrtane stavke. Ovim putem pozivamo sve naše posjetitelje da sutra i u nedjelju dođu na Sljeme i uživaju u zagorskom oktanskom vikendu povodom otvorenja sezone.

Svečano otvorenje natjecanja zakazano je za sutra, 20. ožujka (subota) u 12:00 sati kada se kreće na start 1. utrke. Nedjeljni program počinje od 10:00 sati.

Ujedno vas obavještavamo da će u subotu 20. ožujka 2010. godine u vremenu od 7:30 do 18:00 sati za promet biti zatvorena Županijska cesta Ž2219 (Stubičke Toplice D307 – Pila – Hunjka) od ugostiteljskog objekta Kazimir (Pila) u dužini od 2 kilometara (do Rakovih nogu), a povodom održavanja automobilističkog natjecanja 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show.

Posebna regulacija prometnice očekuje se u nedjelju 21. ožujka 2010. godine kada će ista biti otvorena za promet jednim prometnim trakom. Obilazni pravac je županijskim cestama Ž2220, Ž3007 i Ž1048 na relaciji Strmec – Kraljev Vrh – Gornja Bistra i Rakove Noge – Podgora – Donja Stubica.

Pogledali smo i vremensku prognozu za subotu i nedjelju, bit će poluoblačno i bez kiše, uz popodnevnu temperaturu od 15 i 17 stupnjeva, što je još jedan razlog da se pojavite na ovom zanimljivom sportsko-izložbenom početku sezone.

Još jednom podsjećamo kako je Automanija.com portal o automobilima i autosportu medijski pokrovitelj ovog zanimljivog događaja.