HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport2. Croatian Drift Challenge i Street Race Show – sve u jednom na Grobniku!

2. Croatian Drift Challenge i Street Race Show – sve u jednom na Grobniku!


Ako ste idućeg vikenda u Rijeci, svakako posjetite Grobnik gdje se održava druga utrka renomiranog Croatian Drift Challengea, od 25-26. lipnja. Osim odličnog drifta očekuje vas i Street Race Show, tako da će biti za svakoga ponešto.

Croatian Drift Challenge u suradnji s AK Slavonija, organizira oktanski festival na kojem će posjetitelji moći uživati u utrkama ubrzanja (402), tzv. Street Race Show-u te Croatian Drift Challenge s uvijek atraktivnim drift vožnjama. Očekuje se rasplet prestižnog hrvatskog natjecanja u driftu u 8 sezoni!

U ukupnom poretku CDC-a trenutno vodi Marino Pirić, dok ga u stopu prate Clemens Kauderer i Dario Foler. Grobnički layout ove godine ugostiti će i neka nova imena, tako da možemo očekivati nekolicinu dobrih vozača za koje već sad znamo, da će pokušati otežati već očekivani rasplet za vodeće na tablici. Na listi prijava već se nalaze gosti iz Srbije, Austrije te Italije.
Event se održava dva dana i to u subotu i nedjelju 25-26.06.2016.g. Posjetitelji Street Racea moći će vidjeti utrke ubrzanja automobila po klasama, ali također će se utrkivati i motocikli koji će se boriti za titulu najboljih. Sigurno jedan od nezaobilaznih evenata u RH, koji jednostavno ne smijete propustiti!

Također u sklopu vikenda, održat će se i izložba tuniranih automobila, sve to popraćeno odličnim programom uz voditelja Emilia Dallbella.

Za sve posjetitelje tu su već poznate TAXI drift vožnje, no ovog puta organizatori obavještavaju da će broj vožnji biti ograničen stoga požurite i okusite čar drifta. Naravno tu će biti i uvijek atraktivne hostese, mnoštvo nagradnih igara, te zanimljiv prateći program.

2. Croatian Drift Challenge i Street Race Show - sve u jednom na Grobniku 02

Organizatori posebno zahvaljuju sponzorima i tvrtkama ORYX centar za sigurnu vožnju, Red Bull, Valvoline, Motordiht, PETROL, TOI TOI, Yokohama, magazin “Auto i točka”, Studio 25, Auto “FEF”, Zzip-mediagroup, Folije Zagreb, Pivovara „Laško“, BUD3.net, Studio 25 i DAK Motorsportu te brojnim drugima.

Cijene ulaznice za subotu i nedelju iznositi će svega 50kn.
Ulaz otvoren od 12:00 h u Subotu, a od 09:00 h u Nedjelju.
Očekujemo vas na Sportskom aerodromu GROBNIK 25 i 26.06.2016.!!!

Više informacija potražite na službenim CDC Facebok stranicama.