Moto


Nalazite se ovdje: Početna stranicaMoto12. moto susreti u Osijeku i 7. moto susreti u Požegi, ovaj i idući vikend

12. moto susreti u Osijeku i 7. moto susreti u Požegi, ovaj i idući vikend


Ovog vikenda, od 28-30. lipnja održava se 12. moto susret u Osijeku (Katakombe, lijeva obala Drave). Idući vikend motoristi sele 100-njak kilometara jugozapadno u Požegu.

Na oba motoristička susreta bit će žestoko. U Osijeku “motorijada” traje tri dana, od danas do nedjelje, još uvijek stignete. Večeras motoriste očekuju odlični koncerti koje će odraditi grupe Bronx, Garage in July, Big Fat Lie i Gardens. Sutra je planiran obilazak Kopačkog rita i vožnja brodom, zatim atrakcija “Zid smrti”, a uz odličnu svirku sudionike očekuju striptiz i go-go plesačice. U nedjelju će se nakon doručka motoristi polako i razići.

Idućeg vikenda, od 5-6. srpnja održat će se 7. moto susreti u Požegi, preko puta starog autobusnog kolodvora. Susret počinje u petak popodne, a svirat će Junkyard (Požega), Road Spiders (Nova Gradiška), Ritam band (Požega),  Dark Ages (Požega) i Plagijat (Slavonski Brod). U subotu je glavni dan, očekuje se defile kroz grad, moto igre i “erotic show”, te svirka grupa  Rubikon (Zagreb), Vrane (Požega), The Cat Paws (Daruvar), The Shippers (Slavonski Brod).

Svi su motoristi i ljudi dobre volje dobro došli i na jedan i na drugi susret!