Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti11. Zagreb Auto Week-a nas očekuje ovog vikenda, od 24-26. studenog

11. Zagreb Auto Week-a nas očekuje ovog vikenda, od 24-26. studenog


Sinoć je u Karting Areni Zagreb održan casting za izbor hostesa za 11. Zagreb Auto Week koji će se održati na već poznatoj lokaciji, u Arena Centru od 24. do 26. studenog.

Pripreme za jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka u punom su jeku. Priliku da postanu zaštitni znak Zagreb Auto Weeka potražile su mnoge djevojke koje su samo za ovu prigodu okupirale karting stazu te vješto pozirale pred objektivom fotoaparata. Tako se umjesto brujanja motora na trenutke moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni.

Već od ranije je poznato da na Auto Weeku rade samo najatraktivnije djevojke, koje osim lijepog izgleda, moraju biti i izrazito šarmantne i komunikativne, tako će i ovog puta, mnogi posjetitelji, osim zbog automobila svratiti u Arena Centar i zbog najljepših djevojaka u gradu.

Kao i svih godina dosad, Auto Week će predstaviti novitete auto industrije, te pružiti pregršt zabave za sve posjetitelje, zato ne propustite ovaj vikend navratiti u Arena Centar.