HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport104. prijave za 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show

104. prijave za 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show


Nadolazećeg vikenda na zagorskoj strani Sljemena po drugi će se put održati pozivna slalom utrka koja će, kao i prošle godine, okupiti respektabilan broj natjecatelja. Kako su već svi trkaći željni natjecanja, nakon duge zimske pauze, startna lista 2. Stubaki auto-moto slaloma broji čak 104 natjecatelja.

Organizator je ove godine povukao još neke poteze kako bi povećao atraktivnost utrke, dozvolivši dva vozača po jednom automobilu i nastup jednog vozača u dvije kategorije. Ova uvodna utrka u sezonu ne boduje se ni za kakvo prvenstvo, no sigurni smo kako natjecateljskog duha neće nedostajati, uzevši u obzir da se za dvadesetak dana na Zagrebačkom Velesajmu vozi prva službena slalom utrka, pa će natjecateljima ovaj slalom biti odličan trening za Prvenstvo Hrvatske.

Ujedno, ovo je jedini slalom kod nas na kojem nastup nije dozvoljen samo automobilima, već i motociklima, što će zasigurno pridodati atraktivnosti cjelokupnog događaja. Pored slaloma, koji će se voziti u subotu, u nedjelju je na rasporedu tuning show, gdje ćete moći vidjeti mnoštvo maštovito prerađenih automobila. Dođite ovog vikenda na zagorsku stranu Medvednice i prisustvujte prvom ovogodišnjem oktanskom vikendu.