HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport10. Nagrada grada Skradina 2016 – Đani Varljen spreman za utrku

10. Nagrada grada Skradina 2016 – Đani Varljen spreman za utrku


Tradicionalna brdska utrka i ove se godine vozi u Skradinu. Đani Varljen, vozač AK Šibenik, a kojeg ćemo pratiti i ove sezone, kaže kako je spreman za utrku.

“10. Nagrada grada Skradina 2016” vozi se 14-15. svibnja 2016. godine, a boduje se za Prvenstvo Republike Hrvatske na brdskim stazama, Brdsko prvenstvo povijesnih automobila, Šampionat Bosne i Hercegovine, Prvenstvo HAKS regija jug.

Đani Varljen i ove godine svoju  prvu brdsku utrku Prvenstva Hrvatske 2016 vozi u Skradinu, u utrci za koju kaže kako mu je izrazito drag s obzirom da je vozač AK Šibenik. I ove godine nastupa u Hondi Civic type R – grupa A. I ove mu je sezone cilj lov na rekorde staza u klasi A2000.

Nakon utrke u Skradinu dolazi utrka u Kotoru u Crnoj Gori, od 28-29. svibnja, gdje će Đani također nastupiti. Već se odazvao na poziv organizatora koji su odradili odličan posao i veseli se nastupu u Crnoj Gori s obzirom da će to biti njegova prva utrka na tom području.

10. Nagrada grada Skradina 2016 - Đani Varljen spreman za utrku 02

Đani i Pro Team Group se i ove godine zahvaljuju brojnim sponzorima, te se nadaju kako će im njihovo povjerenje vratiti odličnim rezultatima.

Inače, više o utrci u Skradinu potražite na stranicama organizatora, AK-Mihovil.