Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovosti1. Tuning & Styling party by Tuning garage prijatelj na kvadrat

1. Tuning & Styling party by Tuning garage prijatelj na kvadrat


Ovo nije još jedan show na domaćoj televiziji. Ovdje se radi o nečem puno boljem, a i trajati će duže od jedne sezone. Riječ je o auto-moto udruzi koju je u srpnju 2009 godine registrirala skupina od 30 zaljubljenika u tuning & styling. Udruga trenutno broji 75 aktivnih članova s područja cijele hrvatske, koji organiziraju razna događanja i druženja.

Klub i njegovi članovi prisutni su na raznim auto moto događanjima, a u klubu postoji preko 30 automobila pripremljenih za razna natjecanja. Članovi se natječu na popularnim utrkama ubrzanja te drift utrkama, kao i na styling i emma natjecanjima, a često se sa tih natjecanja vraćaju i sa osvojenim peharima.

Nedugo nakon osnivanja udruge, organiziran je 1. Tuning & Styling party powerd by Tuning garage prijatelj na2, koji je po mnogim specijaliziranim forumima bio odlično ocijenjen od publike. O susretu je bila objavljena reportaža i u Power tuning časopisu, koji je također pohvalio cijelu organizaciju eventa. Događaj je bio organiziran u 9 mjesecu, te je taj događaj bio i svojevrsno zatvaranje sezone. Iako je sezona pokazivanja završila, počela je sezona radova i slaganja automobila preko zime, tako da ekipa ove godine može pokazat i nešto novih iznenađenja.

Ove godine u planu je organizacija 2. Tuning & Styling partya, koji će organizacijski biti podignut na još jednu višu razinu, a u planu je i uvođenje pravilnika ocijenjivanja automobila, kako bi se isključilo subjektivno ocijenjivanje sudaca.

Jedan od ciljeva ove udruge je i popularizacija ove vrste auto moto sporta kroz vlastite promotivne aktivnosti i upoznavanja javnosti o radu udruge. To se čini i kroz izlaganje automobila primjerice u West Gate trgovačkom centru, gdje udruga izlaže klupske automobile. Ova ekipa definitivno je podigla tuning na jednu višu razinu, a mi im želimo još mnogo upješnih partya i sređenih automobila.