HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosport1. Nagrada Generalskog Stola 2014 – autoslalom
1. Nagrada Generalskog stola 2014 - autoslalom

1. Nagrada Generalskog Stola 2014 – autoslalom


Peta ovogodišnja utrka autoslaloma se, nakon Preluka, Pule, Poreča i Zagreba vozi u pitomom i netaknutom kraju. Očekuje nas 1. Nagrada Generalskog Stola 2014.

Pitom i netaknut kraj u neposrednoj blizini dviju biserno čistih rijeka, a na samoj granici Gorskog Kotara, posljednjeg vikenda u lipnju (28.6.) biti će domaćin autosportske priredbe natjecanja za Prvenstvo Hrvatske u disciplini A09 (autoslalom), a u organizaciji zagrebačkog AK Ina Delta.

Stazom koja je improvizirana na dijelu prometnice, natjecatelji, ali i gledatelji, upoznati će zavodljiv krajolik. Start duge je na samom mostu na rijeci Mrežnici (mjesto Keići), a 1300-metarski ispit za natjecatelje se proteže cestom zahtjevne konfiguracije sa kombinacijom uspona, prijevoja, oštrih zavoja i brzih ravnih sektora.

Organizator natjecanja, AK Ina Delta, potpomognut Općinom Generalski Stol, pozivaju kako natjecatelje, tako i gledatelje, da svojim odazivom pozdrave širenje autosporta na nove destinacije, a Generalski Stol kao jednu koja će postati novi dom autosporta.

Za vrijeme održavanja autoslaloma, u subotu 28. lipnja 2014. godine od 10:00 – 17:00 sati, bit će privremeno zatvorena Županijska cesta Ž3185 A.G. Grada Karlovca – Barilović – Perjasic- Generalski Stol (D23), na dionici od mosta na rijeci Mrežnici u Kejićima u dužini 1.500 metara u smjeru Perjasice.

Nakon ove utrke slijedi ljetna stanka. Priča se nastavlja  14. runja na utrci Zagreb/Novi Marof.

1. Nagrada Generalskog stola 2014 - autoslalom